Visie 

“De regie bij de cliënt”

NaRo is een eenmanszaak voor de gezondheidszorg die in het begin van 2019 is opgericht. Door haar jarenlange ervaring en enthousiasme weet zij precies wat een organisatie nodig heeft. NaRo wil haar onderneming een betrouwbare en warme uitstraling geven. 

 

NaRo is van mening dat je de zorg "samen" moet uitvoeren. Samen met de mantelzorgers, collega's en andere disciplines. De basis begint bij het verleden van de bewoner, door in gesprek te gaan met naasten kun je zoveel meer te weten komen over zijn of haar ouder. NaRo vindt dan ook dat je jezelf altijd af moet vragen wie nu echt de persoon is die voor je zit. Hij of zij is zoveel meer als een bewoner.

 

Ieder mens is anders, daarom heeft iedereen ook een eigen persoonsgerichte manier van zorg nodig.

Bij NaRo staat de cliënt dan ook centraal en wordt er geluisterd naar de wensen en behoeftes van de cliënt. Met als doel dat iedereen zich overal veilig en vertrouwd thuis kan voelen.

 

Missie

 

Als je werkt als een verzorgende komt er veel bij kijken dan alleen maar de verzorging van de cliënt. Zo heb je verschillende overlegvormen waar je aan deel moet nemen, ben je EVV’er, leerlingbegeleider en haast ook een administratief medewerkster in een. Echt tijd voor de cliënt is er haast niet meer en het vast personeel loopt over in werk.

Daarom heeft de persoon achter NaRo ervoor gekozen om als zelfstandige te gaan werken zodat ze meer tijd aan de cliënt kan besteden en zo min mogelijk deel uit hoeft te maken van de neven taken. Tevens wordt het vast personeel dan deels ontlast en voelen ze minder werkdruk, wat weer een positief resultaat heeft op de sfeer op de werkvloer en naar de cliënten toe.