De persoon achter NaRo:

 

Nathalie Rovers is de naam achter NaRo, geboren op 24 mei 1979 en woonachtig in Tilburg.

In 2011 begon Nathalie aan de opleiding tot Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg aan het Kellebeek college te Roosendaal.

In het eerste jaar start ze met werken op een revalidatieafdeling in het Amphia ziekenhuis te Breda. "WOW! Dit is het" dacht Nathalie.

 

Totdat ze in haar tweede leerjaar verplicht naar een PG afdeling moest. In eerste instantie waren haar gedachten "Dit is niks voor mij" je hoorde alleen maar spookverhalen en alleen de negatieve kanten waren bij haar bekent. Totdat Nathalie haar werkbegeleider ontmoete....Zij heeft haar laten zien wat PG nu echt is. Door haar kijk op PG en door de enthousiasme van mede collega's is Nathalie deze doelgroep anders gaan zien en al snel waren de spookverhalen en de negatieve kanten weggenomen bij haar, en verbleef ook Nathalie in haar 3e schooljaar op deze afdeling werken.

 

In 2013 heeft ze haar diploma behaald en kreeg ze een jaar daarna de kans om een geheel nieuwe PG afdeling op te gaan zetten en als EVV'er te gaan werken dichter bij huis. Deze kans heeft ze met beide handen aangegrepen en heeft ze haar kennis over kunnen brengen aan andere collega's met als doel om ook hun een andere kijk te geven op deze doelgroep.